maandag 29 juni 2009

hallo quiltsters,

het is mij gelukt. Ik heb een blog gemaakt maar weet nog niet wat ik er mee moet doen.

ria

5 opmerkingen:

  1. Zo,zo, en dan gelijk maar een eigen weblog. Ik ben benieuwd wat jij allemaal mee gaat maken. Ik beloof, dat ik je blog trouw zal lezen. Doe je best.
    Groetjes van een andere quiltkwebbel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Ria, goed van je dat het gelukt is met de blog, ik weet zelf ook niet goed wat ik er mee moet.
    Groetjes van nog een andere quiltkwebbel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, voor je het weet klets je zo een weblog vol hoor Ria. Kijk eerst maar even de kat uit de boom via de Sweet, en voor jet het weet schrijf je hier ook hele stukken aan elkaar, want we willen natuurlijk wel allemaal zien waar je mee bezig bent. 't is ook zo leuk tegenwoordig met internet en zoveel gelijke zielen!

    Groetjes, leintje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nu sta je op mijn lijst en heb je niet geschreven. Maar in ieder geval ben je weer een stapje verder. Ben benieuwd of het wel of niet de bedoeling wss om een bericht te schrijven. Als het helemaal niet lukt, zal ik DH vragen of hij je helpt.
    Tot volgende week. De site van de kerststitcheries
    is Gail Pan design. Komt woensdag ook op mijn weblog.
    Groetjes, Cisca

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ria,

    Ik ben hier via de blog van Cisca en ik zou zeggen, ga gewoon wat schrijven, over quilten b.v.....LOL. Je bent blijkbaar een quiltkwebbel, dus als je kan quilt-kwebbelen, kan je ook quilt-schrijven. Je kan de boel altijd opleuken met fotootjes, maar dat moet je waarschijnlijk nog leren. Ik heb in het begin ook mega zitten stuntelen hoor, maar al doende leert men en de ene keer heb ik ook meer te vertellen dan de andere. Veel succes hè!

    Groetjes,
    Inge

    mijn weblog vind je hier: http://ingesquiltverhalen.web-log.nl/

    BeantwoordenVerwijderen